Zvonul zvonului cu privire la modul în care aderarea la medicamente vă poate îmbunătăți tratamentul …

Zvonul zvonului cu privire la modul în care aderarea la medicamente vă poate îmbunătăți tratamentul …

Doctorul se întrerupe în 18 secunde după ce există prima problemă și îl grăbește pe simptome, folosind o serie de întrebări închise pentru a răspunde fie da, fie nu. El face un diagnostic medical și scrie o rețetă, iar atunci când îl înmânează clientului, este un semnal că vizita s -a terminat ”, spune Hawks.

Deci, cât de încurajat va fi să -și ia medicamentul? S -ar putea să nu fie deloc pozitiv că medicamentul va ajuta.„Un corp din ce în ce mai mare de cercetări lansate în ultimii 20 de ani a arătat că natura conversației medic-pacientului are o influență directă asupra aderenței. Un studiu revoluționar de cercetare din 1976 a aruncat o privire asupra clienților cu hipertensiune arterială, un grup bine înțeles că a neglijat să -și ia medicamentul, deoarece boala lor nu are adesea semne.

Mai multe despre aderarea la medicamente

Șaizeci și unu la sută dintre acești pacienți și-au luat medicamentele frecvent comparativ cu 32 la sută pentru un grup de control ai cărui medici nu au trecut prin același antrenor. Spațiul a fost la fel de larg atunci când a fost evaluat controlul tensiunii arteriale ridicate: a fost acceptabil pentru 69 la sută din grupul experimental, dar pentru doar 36 la sută din grupul de control.

„Chiar și tonul vocii a afectat dacă clienții își păstrează consultările”, spune Roter. Cu toate acestea, ar fi incorect pentru medicii de porumbei al căror design de comunicare nu încurajează aderența la fel. „Unii medici sunt bine intenționați și empatici, cu toate acestea, încetează să lucreze pentru a construi relații de vindecare cu clienții care consideră credințele și valoriile lor”, spune Roter.

3 fapte ușoare despre modul în care îmbunătățirea aderenței medicamentelor poate conduce la valoare- … Descris

În loc să învețe tot ceea ce profesionistul medical învață despre o anumită boală, medicul ar trebui să se concentreze asupra a ceea ce pacientul trebuie să înțeleagă pentru a fi un partener eficient în asistența medicală. Abilitățile de comunicare care promovează aderarea nu sunt dificile de obținut. Denver internist Frederic W. Platt, MD, care a scris 2 cărți despre interacțiunea medic-pacient, o reduce la trei cuvinte: Descoperiți mai multe.

Se rezolva cu problema. Aflați dacă dvs. și clientul de acord cu care este problema. «Un client cu dureri de cap poate crede că este cauzat de o infecție sinusală, care trebuie tratată cu un antibiotic», spune Platt. „Voi, medicul, s -ar putea să credeți că este migrenă și necesită un medicament diferit.

Ce înseamnă aderarea planului medicamentelor?

Când dvs. și pacientul sunteți de acord cu diagnosticul medical, stabiliți obiective realizabile. „Dacă un pacient hipertensiv are o tensiune arterială diastolică de 120, este posibil să nu doriți să încercați să -l reduceți sub 90 instantaneu”, spune Mengel. „Puteți recomanda 110 ca obiectiv pe termen scurt. Odată ce acest lucru a fost obținut de fapt, puteți utiliza acel succes pentru a inspira clientul să -l minimizeze mult mai mult.

Jobe, MD, decan asociat senior și profesor de medicină de uz casnic la Școala de Medicină a Universității de Est Carolina, a luat această tehnică incrementală cu o doamnă diabetică pe insulină a cărei dietă a fost formată din alimente zaharoase prea numeroase. „Ea consuma 12 cutii de sodă pe zi”, afirmă Jobe, un alt co-fondator și membru al consiliului de administrație al Commonalities Solutions.

Ghidul Cumpărați online medicamente pe bază de prescripție medicală final pentru importanța aderenței medicamentelor

Există mai multe diete pentru scăderea în greutate și există mai mult de un medicament pentru a trata depresia. Recunoscând că oferă pacientului pentru participarea la îngrijirea sa. Mengel recomandă revizuirea unei serii rezonabile de alternative de tratament, trecerea peste beneficiile și efectele adverse posibile ale fiecăruia în termeni pe care pacientul le poate înțelege.